Werkwijze

Domenie Φ doelgericht onderzoek bestaat uit Miranda Domenie en een netwerk van onderzoekers en professionals om haar heen. Afhankelijk van de omvang en de inhoud van het project, voert Miranda de projecten alleen of in samenwerking met andere onderzoekers uit. Miranda heeft een uitgebreid netwerk van bestuurskundigen, onderzoekers en ondernemers. Daarnaast heeft zij veel connecties met de hogeschool in Leeuwarden: NHLStenden. Docenten en studenten kunnen daardoor gemakkelijk bij projecten betrokken worden. Miranda werkt gestructureerd en vindt projectleiderschap, organisatie en ondernemerschap een mooie afwisseling van onderzoeksactiviteiten.

Miranda Domenie

Miranda Domenie ten voeten uit: analist, gedreven, omdenker, energiek, vastbijter.

Miranda Domenie (1974) is sociologe en statistisch analist. Ze heeft 20 jaar onderzoekservaring op de meest uiteenlopende onderzoeksgebieden. De laatste jaren heeft zij zich beziggehouden met rekenkameronderzoek, (beleids)evaluatie en monitoring, met name in het Sociaal Domein. Sinds 2018 is Miranda lid van de rekenkamer van gemeente Leeuwarden. 

Miranda werkt graag en nauw samen met andere ervaren onderzoekers in het noorden van het land. Per onderzoek stelt zij het ideale team samen voor de uitvoering. In 2021 heeft Miranda samen met vier andere onderzoekers en adviseurs de Parma Groep opgericht.

Miranda’s interesse ligt op de gebieden sociaal domein, veiligheid, criminaliteit, bestuur, maatschappij, filosofie en onderwijs. Maar zij laat zich ook graag verrassen door geheel nieuwe onderwerpen.

Miranda Domenie